τμηματα εξ αποστασεως

Πως γίνεται η διαδικασία:

Tα μαθήματα εξ αποστάσεως

Η καθοδήγηση, επικοινωνία και υποστήριξη των μαθητών πραγματοποιείται είτε μέσω Skype είτε μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων e-mail ή με όποιον άλλο τρόπο συμφωνηθεί μεταξύ διδάσκοντα και μαθητή.   Mια φορά την εβδομάδα (καθορισμένη ημέρα)  σας  στέλνουμε το εκπαιδευτικό υλικό (καθώς επίσης και πρακτικές ασκήσεις) ενώ μια άλλη ημέρα της εβδομάδος ορίζεται  ως ημέρα για προσωπική επικοινωνία  , συζήτηση πάνω στο μάθημα,  τις ασκήσεις ή  για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Πόσο θα διαρκέσουν τα μαθήματα;
 Τα μαθήματα διαρκούν για ένα εκπαιδευτικό έτος ( το οποίο ξεκινά με την εγγραφή σας και ολοκληρώνεται όταν έχετε εσείς συμπληρώσει το  απαιτούμενο χρονικό διάστημα των 9 μηνών).

Είναι απαραίτητο να  προ-υπάρχουν  κάποιες γνώσεις , εμπειρία  ή «ταλέντο» ;  

Δεν απαιτείται κανενός είδους προηγούμενη εμπειρία,  γνώση ή ταλέντο. Η τέχνη της γραφής διδάσκεται όσον αφορά τις τεχνικές της, καλλιεργείται μέσω της εξάσκησης της και  ενδυναμώνεται με την εμπειρία. Το μόνο που απαιτείται είναι η αγάπη προς αυτήν και η ειλικρινής  διάθεση να την εξερευνήσετε.

 

Επιθυμούμε την όσο το δυνατόν πληρέστερη επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Εστιάζουμε στις ιδιαιτερότητες-γνωστικές ικανότητες του κάθε μαθητή χωριστά.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες, τους στόχους, στο επίπεδο αφοσίωσης και διαθέσιμο χρόνο του μαθητή (επιτρέποντας έτσι την αυτοδιαχείριση του χρόνου και του ρυθμού ενασχόλησης του).

 

art is our therapy