Το «Script & Art» & η Ομάδα «Άνθρωπος στη Θάλασσα»  δέχoνται  τα δικά σας  διηγήματα & θεατρικά κείμενα έως 31 Αυγούστου 2019.
Το (ή τα) θεατρικά κείμενα που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν υπό τη μορφή θεατρικού αναλογίου σε καλλιτεχνικό χώρο της πόλης μας από την ομάδα «Άνθρωπος στη Θάλασσα» σε σκηνοθεσία Kλαίρη Χριστοπούλου.
Τα 3 διηγήματα που θα επιλεγούν, θα δημοσιευτούν ηλεκτρονικά σε ειδική στήλη – αφιέρωμα του “Script & Art” και θα παρουσιαστούν σε δημόσια εκδήλωση .
Οι συγγραφείς των οποίων τα κείμενα θα επιλεγούν,  θα έχουν το δικαίωμα  για ένα δίμηνο δωρεάν  παρακολούθησης του Τμήματος    “Characterization  στη  δημιουργική  & θεατρική γραφή  ( Μore Info για το Characterization:    https://www.script-net.gr/characterization )

 

~ ~ ~ όΡΟΙ 
Θεατρικά κείμενα έως 9 σελίδες, γραμματοσειρά Times New Roman 12 και διάστιχο 1.5, ελεύθερο θέμα.
Λογοτεχνικά κείμενα-(μόνο διηγήματα, όχι ποίηση) έως 2500 λέξεις, γραμματοσειρά Times New Roman 12 και διάστιχο 1.5, ελεύθερο θέμα.

Τα κείμενα στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή με επισυναπτόμενο αρχείο στη διεύθυνση info@script-net.gr
~Πληροφορίες ~  ~ tel.  6936 307 305  &  698 303 0542

 


~ ~ ~ Σύντομο  Ιστορικό  της Ομάδας “Ανθρωπος στη Θάλασσα”

 Η ομάδα ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ δημιουργήθηκε το 2010. Στόχος της η καλλιτεχνική έρευνα σε συνάρτηση με τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα & η σύνδεση του καλλιτέχνη με την εποχή του. Αποτελεί μία πλατφόρμα καλλιτεχνών που συμμερίζονται τις βασικές της αρχές και έχει γίνει η αφορμή για γόνιμες συνεργασίες. Έχει μέχρι σήμερα παρουσιάσει τις

παραστάσεις:

” Δεν υπάρχει κανείς… ” Performance βασισμένη στον Πρόλογο του Προμηθέα Δεσμώτη (Μπενσουσάν Χαν, Ιούνιος 2010)

“Μία ξενάγηση “(Coo Basement, Οκτώβριος-Νοέμβριος 2010)

“Πείνα” –work in progress (Σχήμα εκτός Άξονα, Βήμα στους Νέους, Μάϊος 2011)

“Πείνα -β’ σχεδίασμα” (Coo Basement, Φεβρουάριος-Μάρτιος 2012)

“Μάγισσες Wanted” (Στρατόπεδο Κόδρα-Κοιτώνες, Μάϊος-Ιούνιος 2013)

“Παιχνίδι με τις λέξεις”παράσταση βασισμένη στο βιβλίο: Τζέννυ Έρπενμπεκ, Παιχνίδι με τις λέξεις, μτφ. Αλέξανδρος Κυπριώτης, Εκδόσεις Ίνδικτος 2008. (Aνοιχτή Σκηνή-Θεατρικές φωνές της πόλης 2016, Θέατρο Άνετον,Θέατρο Κλειώ)

“Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου : Το χρονικό μιας απόδρασης” (Θέατρο Άνετον- Ανοιχτή Σκηνή-Θεατρικές φωνές της πόλης, Απρίλιος 2018 & Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2017)

“Γκλόρυ Νταίηζ (Θέατρο Άνετον, Ανοιχτή Σκηνή-Θεατρικές φωνές της πόλης 2019 & Studio Vis Motrix)